Kunststof kozijnen schilderen?

Kunststof kozijnen schilderen is dat mogelijk? Als u de kleur van uw bestaande kunststof, aluminium of stalen kozijnen of panelen wilt opfrissen of veranderen biedt Kok Kozijnservice de nieuwste techniek. Wij geven uw kozijnen een nieuwe frisse uitstraling door het opbrengen van een speciale folie. Ook ideaal om uw bedrijfspand aan te passen aan uw huisstijlkleuren zonder de kunststof kozijnen te moeten vervangen. Zo kunnen uw ramen, deuren, schuifpui en kunststof panelen weer jaren mee.

Folie in RAL-kleuren en structuur
Door het werken met Renolit folie of Avery folie kunt u veel geld besparen. Deze folies, waarmee onze gecertificeerde monteurs uw kunststof kozijnen schilderen, is er in alle voorkomende RAL-kleuren. Bovendien kiest u zelf of u een folie met of zonder structuur wilt laten opbrengen.

Garantie
Renolit folie en Avery folie is geschikt om kunststof, aluminium of stalen kozijnen en panelen van een kleur en structuur te voorzien en gaat jarenlang mee. U krijgt 10 jaar garantie op de folie.

Kunststof kozijnen schilderen met behulp van folie geeft uw huis of bedrijfspand een nieuwe frisse uitstraling tegen een betaalbare prijs.

Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie of een offerte aanvraag voor het ‘schilderen’ van uw kunststof kozijnen met behulp van folie.